За нас

Бойко Боев - бизнес треньор продажби,
преговори и търговски умения

Международно сертифициран бизнес треньор - обучител към швейцарската академия на Густав Кезер Тренинг Интернешънъл, вече над 10 години водещи в своите браншове компании ми се доверяват в успешното обучение на търговските си екипи.

Моята страст са продажбите и търговските умения.

Защо? Продавал съм електроинструменти (като Мениджър Продажби в Спарки), хранителни и нехранителни стоки (Търговски управител в Метро Кеш&Кери), туристически продукти (Изпълнителен Директор на БД Турс), спортни настилки (Управител на Тийм - Спорт София), асансьорни платформи за хора в неравностойно положение (Управител на Диматекс България).

Имам повече от 20 години търговски и мениджърски опит в областите - международна търговия, управление и представителство на чужди компании, мениджмънт, туризъм и изграждане и управление на собствен бизнес.

Моята мисия е да помагам на търговците и техните екипи да увеличават продажбите си, да стават по-уверени, добри и удовлетворени, в това, което правят.

Защо да изберете мен?

Идвам от практиката. Работя с нагласи. Изграждам компетенции, а не само отделни умения. Развивам силните страни на всеки един участник.

Предизвиквам системна и целенасочена промяна в онези нагласи и поведенчески стратегии, които не носят личен и професионален успех.

Непрекъснато следя резултата от практическото приложение на новите нагласи, знания и умения.

Как постигам резултати?

Тренингите са интервални - между отделните дни има разстояние от 2-3 седмици, в рамките на които участниците практикуват новите техники и умения в работна среда - срещи и преговори с клиенти.

Тренингите са изключително практически насочени и протичат под формата на практически упражнения, ролеви игри, симулации на реални ситуации, анализ и обратна връзка.
"Търговските успехи се печелят първо в съзнанието"

Бойко Боев

Какво споделят моите бизнес партньори:

 • "За Бойко мога да кажа много неща- истински професионалист в това което прави, ерудиран и много талантлив водещ. За нас в УниКредит е удоволствие да работим с него, поради няколко причини – лесна комуникация, вдъхновяващи обучения и много позитивни емоции за колегите. Обученията на Бойко са изключително практически ориентирани и са с фокус върху себепознанието, самоусъвършенстването и постигането на лични резултати, което води до дълготраен ефект върху добрите взаимоотношения на нашите колеги с клиентите на банката. За нас е чест да работим с Бойко."

  Велислава Пасева
  Training Expert
  Unicredit Bulbank
 • "Е, как точно успяхте да ме накарате да бъда толкова смела в откровеността си, да пиша с желание и без да се притеснявам?Не знам отговора и много ми е странно, че приемайки предизвикателството на подобно "интервю" сега се чувствам по-добре...
  Със сигурност част от наученото от вас, ще остане с мен завинаги, така както се помни наученото от учителят от първи клас...Благодаря!"

  Мариана Пачовска
  Прокурист Оскар Ел
 • "Здравейте, откриватели! Защо се чувствате добре?
  Аз се чувствам добре, защото след 11ч. на работа все още съм усмихнат и съм доволен от свършената работа! Чувствам се добре, защото утре ще имам възможност да практикувам техниките от първия ден, т.к. ще съм на изложение в Интер Експо Център. Чувствам се добре, защото има с кого на споделя емоцията си! Бойко, искам още веднъж да ти благодаря за чудесното преживяване, защото за мен случилото се не е просто обучение, семинар, дискусия или разговор, а е истинско преживяване от което всеки от нас се учи. Благодаря за обратната връзка, за напътствията, за съветите, за зададените въпроси, за отделеното време, за желанието, за вдъхновението! По отношение на личностния профил, мога да кажа, че с нетърпение очаквам следващия ден на тренинга, за да може да ги коментираме. Усмихната и успешна седмица!"

  Благой Солаков
  Мениджър Развитие на Бизнес Клиенти
  Дирекция Банкиране на Дребно
  УниКредит Булбанк
 • "Здравей Бойко, Благодаря ти , че ми напомни , че света е огледало и че ние получаваме отражение на собствените си виждания и мисли. Благодаря и за въпроса на въпросите – Защо се чувствам добре?, който практикувам и потвърждавам – Работи, дори бих казала, че е нещо като магическа пръчка Ще се радвам отново да се срещнем! Поздрави"

  Зорница Цонкова
  Амперел ООД
 • "Изключително полезно обучение. Обръщаш внимание на нещата, които не си забелязвал и определено ставаш по-добър човек.Отново - Благодаря!"

  Олга Горанова
  Интер Карс - Враца
 • "Беше изключително полезно за мен. Получих много информация и знания. Идвах с удоволствие, заради добрата обстановка и изключително добрия треньор, който увлича и въздейства."

  Венета Стефанова
  Райхле и Де-Масари България
 • "От многото обучения, за мен това е първия тренинг по продажби, който оценявам като изключително полезен и приложим. Благодаря!"

  Александър Велинов
  АББ България
 • "За мен тренинга бе едно ново и униклано изживяване, вдъхвайки ми нови сили, свежест и шанс да изляза от калъпирания си начин на мислене в доста направления."

  Петя Маргаритова
  НЕЛБО ЕАД
 • "След преминаването на обучението, нещата, които съм правил на срещите по интуиция, придобиха нужната насоченост и се оформиха в стратегия, която да доведе до успешен завършек на преговорите."

  Стоян Йонков
  АББ България
 • "Интересно представяне на материала.Подхода е определено по-различен от всички обучения на които съм присъствала до сега, и на мен лично много ми допада."

  Радосвета Радева
  Райхле и Де-Масари България
 • "Много ми хареса методологията на тренинга и упражненията и практиките. Това създаваше непринудена атмосфера и провокираше креативността на участниците. Показаните практики са лесно възприемчиви и приложими."

  Кирякула Топалуди
  Райхле и Де-Масари България
 • "Изключително съм впечатлена от г-н Боев, който служи за пример на всичко, което преподава."

  Анита Николова
  Фенерите 2002 ООД
 • "Оценката ми е много позитивна. Останаха ми много дългосрочни познания, защото техниките се практикуваха."

  Катерина Влаева
  Адвъртайзинг Кеър ООД
 • "Тренингът въздейства както на мен, така и на моите колеги.Радвам се, че има разбиране от тяхна страна и така лесно практикуваме наученото."

  Милена Младенова
  Европринт-България
 • "Изключително позитивна оценка за формата, структурата, практичната насоченост на курса и високия професионализъм и богат опит на треньора."

  Бекир Бекиров
  АББ България
 • "Оценката ми за този тренинг е много висока и бих искал да продължавате все така в този дух, за да могат максимален брой хора да се докоснат до Вас.Благодаря!"

  Георги Тодоров
  Интер Карс България ЕООД
 • "Здравей Бойко,
  Бих искала да ти благодаря за хубавото и съдържателно преживяваме, за което колегите все още говорят с удоволствие и ентусиазъм.
  От нашите разговори аз се чувствах доста подготвена на теория, но нещата на практика бяха много по-вълнуващи и въздействащи. Твоите лекции правят хората не само по-уверени, но и по-добри."

  С уважение към твоите познания и твоя труд,
  Румяна Кънева
  Управител
  Компания за международни конгреси ООД